Vizyonumuz

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi;  sanayi ve hizmet sektörünün kalkınmasına katkıda bulunarak, ülkemiz insanının refah düzeyini arttırmak amaçlı projeler geliştirecektir.

Okulumuz, öğrencilerini çağın gerektirdiği nitelik ve beceriye sahip, girişimcilik ruhu gelişmiş teknik elemanlar olarak yetiştirecektir. Bu bağlamda eğitim-öğretim etkinliğini en iyi şekilde uygulamayı hedef alan denk okullar arasında ayrıcalıklı bir yere sahip olmayı amaç edinmiştir.

Çağdaş, günümüz teknolojisinden yararlanabilen, araştıran, düşünen, tercih edilebilir, toplumun değerlerine önem veren, ileri görüşlü problemlere hızlı çözümler getiren öz güvene sahip genç nesiller yetiştirmektir.

Vizyonumuz; her türlü teknolojik gelişmelerin önünde model bir okul olarak mesleki ve teknik eğitim alanında zirveyi hedefleyenlerin tek adresi olmaktır.