KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLANDI

20 NİSAN KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLANDI
Okulumuzda 20 Nisan Perşembe günü Peygamber Efendimizin “Kutlu Doğum Haftası” münasebetiyle düzenlenen tören, Diyanet İşleri Başkanlığı’ nın da belirlemiş olduğu kutlu doğum konusu olarak; “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” sloganı ile sunuldu.

Programın açılışını ve sunumunu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Tuğba TAZEOĞLU yaparken günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla yine Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Münteha GÜRSOY bu kutlu günün önemini bizlere bir kez daha hatırlattı.

Okulumuz 9-B sınıfı öğrencisi Esma Güngör “Hiç Böyle Dostunuz Oldu mu?” metnini okudu.

Okulumuz 11-H sınıfı öğrencilerinden Recep Tayyip Pamuk “Kara Yüzüm” İlahisini seslendirdi.

Okulumuz 9-B sınıfı öğrencisi Bünyamin ÖZUSLU ve 11-S sınıfı öğrencisi Ahmet Yaşar DANA “40 Yaşındasın” adlı naatı okudular.

Öğrencilerimiz kutku doğum haftasındaki çalışmaları bununla kalmayıp bütün sınıfların ilgiyle katılmış olduğu Kutlu doğum haftasıyla ilgili pano düzenleme yarışması öğrencilerimizin ne kadar özverili olduğunu gözler önüneserdi.