OSB‘DE BAHAR VE PİKNİK ŞENLİĞİ

Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüz, okulumuz öğretmenleri ve personellerinin motivasyonunu yükseltmek  amacıyla organize ettiği “Motivasyonel Bahar Şenliği” 08.04.2017 Cumartesi günü  OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Deniz KÖKEN, OSB Bölge Müdürü Sayın Özer ÖZCAN ve OSB Personel Müdürü Sayın Nevin ÇELİK’ in katılımlarıyla Dülükbaba Ormanı Piknik Alanında gerçekleşti.

Yağışlı ve soğuk havaya aldırmayan genç ve dinamik öğretmen kadrosu

, bu güzel atmosferin duygusuna katılarak eğlenceli bir piknik yaptı.

Eksiksiz hazırlıklar, yağışlı havaya karşı alınan önlemler ve bütün coşkuya eşlik eden müzik, biz öğretmenlerin motivasyonunu elbetteki zirveye taşıdı.

Bu güzel günde öğretmenler arası Tavla Turnuvası ve sonrasında yapılan Paintball Turnuvasına ilgi büyüktü. Çekişmeli geçen tavla turnuvasının finali Yurt Müdürümüz  Erdem UZUNYOLCU ve Mobilya ve iç mekan dekorasyonu öğretmenimiz Abdullah TAMER arasında oynandı. Tavla turnuvası birincisi Matematik Öğretmenimiz  Abdullah TAMER oldu. Abdullah TAMER’e ödül olarak tavlasını Kurucu temsilcimiz Sayın Mahmud TEKİN verdi.

Paintball turnuvasında Teknik öğretmenler ve okul yurt ekibinden oluşan iki takım bayraklarına sahip olmak için çaba sarfettiler. Strateji  oyunun sonunda kazanan takım üyelerine istedikleri filme sinema biletleri takdim edildi.